Tarieven Gezond Gewicht

TARIEVEN & VERGOEDINGEN

ZoeMay begeleidt volwassenen naar een gezonde voeding en voldoende beweging om een gezond gewicht en een gezonde levensstijl te krijgen en te behouden.

Voor een persoonlijke begeleiding gelden onderstaande tarieven. Mocht uw wens er niet tussen staan, neem dan gerust contact op. Een programma op maat behoort ook tot de mogelijkheid. 

 

Tarieven gezond gewicht:

Inloopspreekuur of kennismaking per mail/telefoon: kosteloos
Intake, eerste consult en voedingsanalyse (60 minuten): € 55
Vervolgconsult (30 minuten): € 29,50
Eenmalige voedingsanalyse n.a.v. voedingsdagboek: € 82,50

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd, daarna zijn wij genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen. Op bovenstaande tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Vergoedingen: een aantal zorgverzekeraars vergoeden de begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent. ZoeMay is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat er mogelijkheid is om begeleiding vergoed te krijgen via de zorgverzekering. Raadpleeg je zorgpolis voor de voorwaarden en mogelijkheden. Een actueel overzicht van zorgverzekeraars die een consult bij een BGN-gewichtsconsulent vergoeden is te vinden op de site van gewichtsconsulenten.nl