Werkwijze Personal Training

Wat kun je verwachten als je bij ZoeMay kiest voor een personal training? Hier onder vind je de mogelijkheden. Staat  jouw wens er niet bij? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een begeleiding op maat.

 

Kennismaking

Onze eerste kennismaking kan per mail of per telefoon, maar je kunt ook altijd even langslopen. Tijdens deze kennismaking bekijken we of jij een personal training bij ZoeMay wilt. Wij horen graag wat voor een training je wilt en wat je doel is. Wij vertellen van onze kant wat de mogelijkheden zijn en welke werkwijze we aanhouden. Deze kennismaking is kosteloos.

 

Personal Training

Voor we beginnen met de personal training nemen we een kleine vragenlijst door met vragen ten aanzien van je gezondheid. Samen stellen we vast wat je wensen en je doelen zijn en geven we je een advies welke soort training daar het beste bij past. Op basis van dat advies stellen wij een training voor je samen die op maat is gemaakt.

 

Strippenkaart wegen en meten

Wil je alleen weten wat je vorderingen zijn ten aanzien van je lichaamssamenstelling (gewicht, vetmassa, spiermassa e.d.), dan is er de strippenkaart wegen en meten. Je kunt kiezen voor een strippenkaart van vijf of tien keer. Een strippenkaart is beperkt geldig. Kijk voor de geldigheidsduur op de kaart en naar de ingangsdatum.